Firmaet Aggregatutleie AS ble etablert i 1996 av Jon Eirik Berntsen på Melhus i Sør-Trøndelag. Ideen var å leie ut mobile kraftstasjoner med strøm drevet av dieselmotorer.

I dag drives firmaet sammen med sønnen Åge. Vi leier ut mobile strømaggregater, hovedsakelig fra 15kVA og oppover. Vi utfører generell service på dieselaggregater i midt-Norge. Oljeskift, filterbytte, radiator, lading, rensing av dieseltank etc Generell kontroll av generator, spenningsregulering, spenningsomkobling o.l Kontroll av instrumentpanel og effektbryter Belastningstest Vi har mobil belastningsvogn for prøvebelastning av strømaggregater opp til 165kW, både 230V og 400V.

Vi kan også være behjelpelig med rådgiving i forhold til investering av nytt aggregat for deres anlegg med tanke på størrelse/ytelse, driftssikkerhet, brukervennlighet, støynivå og plassering. Vi har godt samarbeid med en mekanisk bedrift som har spesialisert seg på konstruksjon av egne flåter med strømaggregat spesielt tilpasset for oppdrettsnæring og maritime miljøer. Vi kan også hjelpe kunder med tilpassing av nødstrømsaggregater for fjøs og gårdsdrift. Dessuten har vi godt samarbeid med en av Norges største leverandører av strømaggregat.